Het is bijna 1 april. Dat is de dag dat mijn onbetaald verlof afgelopen zou zijn en ik een beslissing genomen moest hebben. En dat heb ik gedaan. Ik heb besloten om definitief als zzp-er verder te gaan. Dat betekent dat ik na bijna 20 jaar bij Interzorg te hebben gewerkt afscheid ga nemen bij de Hoprank. Ik heb er met veel plezier gewerkt. De afgelopen maanden heb ik ook kunnen zien hoe het is om een zelfstandige ondernemer te zijn. En dat is me erg goed bevallen. Vooral de afwisseling vind ik erg mooi. Ik werk bij veel cliënten die in hun laatste levensfase(levensverwachting korter dan 3 maanden) zitten maar ook bij cliënten(met bv een spierziekte/een hersenziekte) waar ik wekelijks kom om te helpen met wassen/douchen. En de vrijheid die je hebt om zelf je rooster te bepalen vind ik  erg fijn. Vooral met de thuissituatie is dit erg prettig.